Șase bolnavi de coronavirus, internați în stare gravă în Secția ATI de la Județean – Medicii fac eforturi să-i salveze

999

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Sibiu, vineri, 24 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, sunt internați 162 de pacienți confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Șase dintre ei sunt internați în stare gravă în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a spitalului și sunt atent monitorizați de medici.

În total, până la această oră, la Sibiu sunt internate în spital 180 de persoane infectate cu noul coronavirus. 18 sunt copii și sunt internați la Spitalul de Pediatrie. 162 de pacienți sunt internați în cadrul SCJU Sibiu, dintre care 6 pe secția ATI.

„Astăzi, 24.04.2020, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu sunt internați 162 de pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceștia, 6 sunt pe Secția ATI”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

Medicii fac eforturi susținute să îi stabilizeze pe cei șase bolnavi internați la ATI. Ei sunt monitorizați în permanență și primesc tratament și îngrijiri medicale de specialitate.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Log scrie

    Cati infectati sunt din Cisnadie ?
    De la ce firme ?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.