Serviciul Evidența Populației își suspendă activitatea după ce cinci angajați s-au infectat cu coronavirus

0 1.270

Serviciul de Evidență a Persoanei, care funcționa la parterul sediului Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3, își suspendă temporar activitatea începând de luni, 27 aprilie în contextul în care cinci angajați ai acestui serviciu au fost confirmați până în prezent ca fiind infectați cu COVID – 19.

„Precizăm că opt dintre cei 11 angajați ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceștia nu au mai venit în contact cu publicul. Începând de astăzi și până în data de 30 aprilie toți angajații acestui Serviciu vor rămâne în izolare”, informează Primăria Sibiu.

Activitatea Serviciului va fi preluată de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu al cărui sediu este situat pe strada Câmpului, nr. 14. Persoanele care au avut programări la Serviciul de Evidență a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificate prin email cu privire la această modificare și vor fi îndrumate să se adreseze Direcției Județene de Evidență a Persoanei Sibiu.

Activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, nașterile și decesele, situate la etajul I al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent.

Întreg sediul secundar al Primăriei situat pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 a fost dezinfectat în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie, precum și în cursul zilei de vineri, 24 aprilie.

Cinci angajați ai Serviciului de Evidență a Persoanelor sunt confirmați cu COVID-19. Detalii aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.