Marcel Vela – „Relaxarea va fi graduală. După 15 mai trebuie să fim mult mai responsabili”

0 367

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit luni despre relaxarea de după 15 mai. Acesta apelează la responsabilitatea românilor.

Vela a declarat că relaxarea după data de 15 mai va fi una graduală și este nevoie de responsabilitate din partea tuturor românilor.

„Mulți dintre dumneavoastră m-au întrebat cum va arăta relaxarea de după 15 mai. Vă răspund acum, public: relaxarea va fi graduală, iar după data de 15 mai trebuie să fim cu atât mai responsabili în ceea ce privește respectarea regulilor. Știu că se apropie data de 1 mai, că vremea este frumoasă și ne face să ne gândim la o plimbare în parc sau la concediu, dar în același timp este momentul să ne analizăm prioritățile și să ne dăm seama de ce ceea ce contează cu adevărat: sănătatea și protejarea atât a noastră, cât și a celor dragi”, a spus ministrul de Interne.

Vela a dar asigurări că MAI și toate structurile partenere nu se vor relaxa în această perioadă. „Sunt sigur că veți da dovadă în continuare de responsabilitate, de implicare, de solidaritate și de patriotism”, a mai spus ministrul de Interne.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.