Primăria Sibiu curăță râul Cibin și pârâurile din oraș

2 1.676

Primăria Sibiu continuă curățenia și întreținerea spațiilor publice din oraș cu noi activități. De marți au fost demarate lucrările de decolmatare a râului Cibin și a pârâurilor din oraș.  raul cibin 9

Marți, 28 aprilie, Serviciul de Salubrizare a demarat lucrările de decolmatare a râului Cibin și a pârâurilor din Sibiu, îndepărtând deșeuri și lemne care blochează cursul apei. În prezent o echipă a firmei contractate lucrează la curățarea râului Cibin, în zona șoselei Alba Iulia – strada Maramureșului. O altă echipă lucrează pe pârâul Trinkbach, începând de la Grădina Zoologică și până în parcul Sub Arini.

Acțiunea va continua cu pârâul Rossbach și râul Valea Săpunului. raul cibin 6

Copacii din Sibiu, toaletați
O altă activitate desfășurată în lunile martie-aprilie este aceea de toaletare a copacilor pentru împiedicarea cuibăririi ciorilor. În acest sens s-au toaletat crengile mai înalte pe care se formează de regulă cuiburi în parcuri și pe mai multe străzi: Gladiolelor, Pedagogilor, Solidarității, Transilvaniei, bulevardul Victoriei, șoseaua Alba Iulia, Calea Dumbrăvii, Aleea Șelimbăr și Aleea Petuniei.

De asemenea, au fost montate benzi anti-păsări cu țepi care să împiedice păsările să se așeze și să își facă cuiburi în parcurile Sub Arini, Tineretului, Petőfi Sándor, în cel din cartierul Terezian și cel de pe strada Cristian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Mihai scrie

    Era si cazu sa le curete :))

  2. Isaila Vasile scrie

    Curatenie la politia locala pe cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.