CJ Sibiu răspunde acuzațiilor PSD legate de concursul pentru postul de manager de la Spitalul Județean

944

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean (CJ) Sibiu răspunde acuzațiilor PSD, legate de concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. 

PSD Sibiu a cerut anularea concursului pentru ocuparea postului de manager al SCJU Sibiu, motivând că acesta este organizat în mod ilegal. Vezi aici ce spun cei de la PSD.

Iată mai jos raspunsul transmis de conducerea CJ Sibiu catre Organizatia judeteană Sibiu a PSD:

„Către,

ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ SIBIU A PSD

Mă bucură interesul dumneavoastră pentru buna desfășurare a activității în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Existența, acolo, a unei echipe de management profesioniste este esențială, mai ales în aceste zile grele. Este nevoie, mai mult ca oricând, ca eforturile noastre ca oameni politici să fie îndreptate spre găsirea unor soluții la criza pe care o traversăm și spre susținerea sistemului medical.

Însă găsesc că este cu totul nepotrivit, dacă nu chiar iresponsabil, ca o suspiciune de nelegalitate în ceea ce privește concursul de manager pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență să apară în spațiul public înaintea unei minime verificări, în condițiile în care nivelul de încredere în serviciile medicale este astăzi esențial pentru a face față situațiilor critice în care ne aflăm.

Totodată, nu este nici rolul meu și nici nu vreau să fiu în situația de a vă învăța cum să analizați legislația incidentă cu privire la cine are atribuții de verificare a legalității concursului și de anulare a acestuia.

Este păcat că după atâția ani de prezență în Consiliul Județean continuați să faceți publice cereri fără o documentare juridică serioasă, părând, în continuare, a nu înțelege că rolul nostru de aleși ai sibienilor este acela de a construi ceva și nu de a distruge ceea ce avem.

Îmi doresc foarte mult ca Sibiul să devină un exemplu și în ceea ce privește rolul constructiv al opoziției. Vă las plăcerea de a ne uimi…”, a transmis Președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.