unitate dezinfectie aer

Consilierii județeni și locali ai Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) au venit în sprijinul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu în vederea asigurării condițiilor de siguranță pentru personalul medical și implicit pentru pacienți. Aceștia au donat fondurile necesare pentru achiziționarea unei unități performante de dezinfecție a aerului.

În contextul pandemiei de coronavirus, consilierii FDGR au donat fondurile necesare achiziționării unei unități de dezinfecție a aerului cu ultraviolete UVpro VLAB. Valoarea unității este de 21.420 lei cu TVA inclus. Unitatea a fost amplasată în spațiul unde se găsește computerul tomograf din dotarea spitalului, o zonă unde înlăturarea posibilelor surse de infectare este deosebit de importantă. dezinfectie aer

„Primim zilnic sprijin din partea unui număr impresionant de oameni din diverse domenii și suntem impresionați de toate gesturile de solidaritate. De această dată le mulțumim consilierilor FDGR pentru implicarea în asigurarea celor mai bune codiții în spital prin dotarea cu o unitate performantă de dezinfecție a aerului. Știm că noul virus este foarte contagios și dezinfecția aerului și a spațiilor este esențială iar acest dispozitiv asigură dezinfectarea aerului în zone sensibile de orice fel de până la 100 m³/h”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Cornel Benchea.

Printre cele mai importante caracteristici ale dispozitivului se numără următoarele: se montează foarte ușor fiind foarte rapid gata de funcționare, are niveluri de zgomot foarte mici, precum și o interfață de utilizator simplă și intuitivă.

„Am făcut această donație, după ce am întrebat conducerea SCJU, de ce au nevoie mai urgent. Ne bucurăm că am putut fi de ajutor și sper să fie cât mai folositoare!” a declarat Conf.dr. Paul-Jürgen Porr, președintele FDGR România.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns