Iuliu Mureșan – „Ne dorim reluarea campionatului. Ne e dor de fotbal la Sibiu”

0 208

Președintele de la FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan a declarat în cadrul unui interviu pentru Ora de Sibiu faptul că speră ca măsurile de urgență să se relaxeze, iar jucătorii să poată reveni la antrenamente.

Până în momentul de față, s-au disputat aproximativ 75 la sută din campionatul 2019/2020. Iuliu Mureșan, a transmis faptul că își dorește reluarea campionatului, chiar dacă echipa a îndeplinit obiectul, clasarea pe locurile 6 – 9.

”Discuțiile care se poartă la nivel național sunt făcute să termină acest campionat, iar după o pauză mai scurtă să începem noul sezon. O înghețare a campionatului nu cred că este benefică, chiar dacă suntem pe locul 9, suntem în obiectiv, fiindcă asta ne-am propus, locul 6 – 9. Dorim să continuăm campionatul, iar clasamentul să fie cel după ultima etapă.

În cazul reluării campionatului, meciurile se vor disputa din 3 în 3 zile. În urma propunerilor făcute către LPF și FRF, una dintre ele a ajuns la FIFA: modificarea regulamentului în privința schimbărilor.

”Având în vedere că vom juca din 3 în 3 zile, jucătorii vor fi obosiți. Iar una din propunerile pe care le-am discutat zilele trecute cu oamenii fotbalului din România este modificarea numărului de schimbări la cinci.”

Interviuri pe Față – Invitat este Iuliu Mureșan, Președintele FC Hermannstadt

Interviuri pe Față – Invitat este Iuliu Mureșan, Președintele FC Hermannstadt. Detalii pe www.oradesibiu.ro

Slået op af Ora de Sibiu i Onsdag den 29. april 2020

Data limită pentru transmiterea către UEFA dacă campionatului se va reluat este 25 mai 2020. Iuliu Mureșean speră ca după 15 mai, când măsurile stării de urgență vor fi într-o ușoară relaxare să se decidă soarta campionatului românesc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.