Rectificare bugetară la CJ Sibiu – Bani pentru spitalele Județean și TBC și pentru mai multe primării din județ

1.320

Consiliul Județean (CJ) Sibiu a aprobat, în cadrul ședinței ordinare de joi, 30 aprilie 2020, o nouă rectificare a bugetului local al județului Sibiu. Mai mulți bani ajung la Spitalul Județean, la Spitalul TBC, dar și la primăriile din județ care au asigurat cazare și masă personalului din centrele de asistență socială.

Bugetele a două spitale aflate în subordinea CJ Sibiu au fost suplimentate după cum urmează: Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit 2.941.000 lei, în timp ce Spitalului de Pneumoftiziologie i-au fost alocați 122.070 lei. Sumele provin din donații și sponsorizări, precum și de la bugetul de stat

Aceste sume sunt destinate pentru achiziționarea suportului medical tehnic necesar gestionării pandemiei de coronavirus și pentru achiziția de medicamente, reactivi și material de laborator pentru pacienții COVID-19, precum și pentru servicii medicale spitalicești.

Totodată, s-a alocat suma de 965.000 lei pentru primăriile din județ care au asigurat și asigură cazare și masă pentru personalul din centrele de asistență socială, izolat la local de muncă sau în spații de cazare asigurate de UAT-uri.

Aceasta este cea de-a treia rectificare bugetară de la aprobarea bugetului local al județului Sibiu pe anul 2020.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.