fbpx

Studenții din Sibiu nu vor să dea examene online – Cer să meargă la facultăți

1.102

Studenții din Sibiu nu vor să dea examene online. Ei cer să meargă în facultăți, cu măști și mănuși, fiind respectate toate normele de protecție.

Facultatea în timpul epidemiei este o adevărată provocare pentru studenţi. Aceştia se plâng că nu învaţă mare lucru la cursurile online şi se tem că în sesiune vor lua note mici, scrie Mediafax.

Andrei Ionuţ Cocîrlău, student la Sibiu, spune că, deşi pregătirea este mai slabă, se aşteaptă ca subiectele de la examenele online să fie mult mai grele decât cele de până acum.„Studentul se va pregăti şi va fi o pregătire individuală, iar cadrele didactice vor încerca să formuleze nişte subiecte astfel încât să nu te poţi inspira, să spun aşa, din cărţi sau de pe internet. Iar aici va fi o problemă pentru că notele vor fi nu foarte bune”, spune Andrei-Ionuţ Cocîrlău, reprezentantul studenţilor de la Drept ULBS. Andrei spune că studenţii ar putea merge la facultate pentru a susţine examenele, cu respectarea tuturor normelor de protecţie.

„Se pot chema între anumite ore doar o grupă de studenţi sau jumătate dintr-o grupă de studenţi şi s-ar putea susţine examenele şi în acest format, cu respectarea distanţei prevăzute de lege, purtarea de măşti şi mănuşi”, mai spune Andrei. Andrei Ionuţ Cocîrlău a ajuns în atenţia opiniei publice după ce şi-a dat în judecată liceul pentru abuzuri şi a câştigat procesul în care s-a reprezentat singur.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Ana scrie

    Nu este normal ca un singur student cu o opinie complet deplasata sa vorbeasca in numele tuturor studentilor. Acest articol este de toata jena!

  2. Raluca scrie

    O știre total eronată! O știre realizată doar pe baza parerii proprii a unui student care are impresia că toți studenții epatizează cu parerea lui. Pentru a realiza o știre e nevoie de mai multe surse de informare, iar acestea trebuie să fie concludente.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.