politia sibiu2
FOTO: Facebook/ Poliția Sibiu (arhivă)

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În județul Sibiu, joi, s-au dat 31 de amenzi celor care au ieșit din case fără motiv.

„În cursul zilei de 30 aprilie a.c., 72 de polițiști sibieni, 57 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 77 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în perioada de referință, au fost aplicate 45 de sancțiuni în valoare de peste 60.000 de lei, dintre care 31 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației”, anunță Prefectura Sibiu.

De asemenea, 20 de persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 965 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării. Totodată, 2 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

„În cursul zilei de 30 aprilie a.c., aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În urma desfășurării misiunilor, jandarmii au aplicat un avertisment scris și 5 sancțiuni în valoare de 7.000 lei”, informează Prefectura.

Vă rugăm să evitați deplasările care nu sunt strict necesare, să respectați toate prevederile în vigoare și rămâneți în casă, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și a celor dragi!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns