scandal barbu lautaru blaj 1 mai 2020
Sursă foto: BlajInfo

Șapte persoane au fost reținute după scandalul din Blaj, la care au intervenit 30 de polițiști și jandarmi.

Șase persoane au fost reținute pentru tulburarea liniștii publice, iar una pentru că a postat pe Facebook comentarii la adresa forțelor de intervenție.

Polițiștii din Blaj au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, cinci bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, cercetate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vineri după-amiaza, două femei s-au certat în stradă, pe fondul consumului de alcool, iar în momentul intervenției echipajelor de poliție și jandarmerie mai multe persoane din cartier au ieșit în stradă, fiind nevoie de suplimentarea forțelor de ordine publică.

https://www.youtube.com/watch?v=3uAK4lkLbsk

La sediul poliției au fost conduse 15 persoane, iar sâmbătă cele 6 persoane reținute vor fi prezentate în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Polițiștii și jandarmii au dat 10 amenzi de 33.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare și 6 amenzi de 1.000 de lei pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Tot vineri un bărbat de 36 de ani din Blaj a postat pe Facebook comentarii prin care instiga oamenii la fapte de violență, și acesta fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Sâmbătă și acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns