Jucătorii lui FC Hermannstadt blocați în casă – ”Nu putem face nimic pana în 16 mai”

611

Fotbaliștii lui Hermannstadt vor sta acasă până la ridicarea stării de urgență. „Nu ne putem antrena nici câte trei, cum fac alții, pentru că jucătorilor le-am suspendat contractele”, explică președintele Iuliu Mureșan.

În vreme ce alte cluburi din Liga 1 și-au reluat pregătirile cu antrenamente în grupuri de câte trei, vezi Craiova sau FCSB, sibienii nu s-au mișcat deocamdată din casă. Motivul este alegerea făcută de conducători și acceptată de jucători la oprirea campionatului, scrie gsp.ro

Altfel decât Craiova, CFR sau FCSB, care au evitat șomajul tehnic, la Hermannstat s-a decis suspendarea contractelor și prelungirea lor ulterioară exact cu perioada cât durează starea de urgență. „Acesta e motivul pentru care noi nu ne putem permite să-i chemăm pe rând la pregătiri, cum fac alții. Antrenament înseamnă muncă și contravine legii”, a precizat președintele Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan: „Până pe 16 mai, nu facem nimic!”

Oficialul sibian spune că el nu vrea să riște, așa cum a făcut FCSB, care a convocat jucătorii la baza din Berceni: „Am răspunde penal. Până la ridicarea stării de urgență, pe 16 mai, nu facem nimic. Apoi, dacă se va putea, ne gândim la un cantonament de două săptămâni”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi