Zece pacienți cu coronavirus la Spitalul Militar – Au fost transferați la Județean

0 2.076

Zece pacienți de la Spitalul Militar Sibiu au fost confirmați cu noul coronavirus și au fost transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. 

În urma protocolului încheiat la nivel județean s-a decis ca Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu să preia cazurile chirurgicale non-Covid. În urma testării, zece pacienți au fost confirmați pozitiv, motiv pentru care au fost transferați la SCJU Sibiu, care este spital Covid.

„În cadrul Spitalului Militar au fost confirmați pozitiv de la debutul pandemiei până în prezent un număr de 10 pacienți. Aceștia au fost transferați în cadrul SCJU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Pentru siguranța personalului medical, conducerea spitalului Militar a decis testarea angajaților care au lucrat zilnic de la începutul pandemiei. Testele au fost efectuate în cadrul centrului „Regina Maria”, centru privat care a oferit aceste servicii gratuit.

„Pentru siguranța personalului din cadrul spitalului nostru am efectuat un număr de 72 de testări ale angajaților, toate rezultatele fiind negative. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul ”REGINA MARIA”, Rețeaua privată de sănătate – Divizia laboratoare, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu.

La nivelul județului Sibiu, de la începutul pandemiei și până în prezent, 368 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.