cursa ratuste
FOTO: arhivă

Cel mai frumos eveniment al începutului lunii iunie are loc și în acest an la Sibiu, însă în condiții diferite. Sibienii pot participa la „Cursa de Rățuște” în mediul online. 

„Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Club Sibiu continuă să se implice în comunitate <<de la distanță>>. Astfel, am vrut din tot sufletul să organizăm unul dintre proiectele noastre dragi, de data asta însă, un pic modelat situației actuale și cu o notă de originalitate inedită”, spun organizatorii.

Ediția a III-a a proiectului „Cursa de Rățuște” se va ține în mediul ONLINE pe data de 1 iunie. Scopul principal al proiectul este de a renova și echipa Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu.

Sibienii care vor să participe pot adopta o rățușcă, în valoare de 10 RON, printr-o metodă simplă și fără riscuri, prin intermediul plății cu cardul, de pe site-ul evenimentului.

Prima rățușca care va trece linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2.000 RON, oferit de sponsorul prinicipal Visma Software.

Anul trecut au fost adoptate peste 3.000 de rățuște care s-au înfruntat într-o cursă amuzantă pe râul Cibin. Peste 25.000 RON s-au strâns din această cursă, care au fost donați copiilor născuți cu malformații grave cardiace.

Oricine vrea să intre în cea mai amuzantă cursă caritabilă se poate înscrie pe site, de unde poate adopta o rățușcă (sau mai multe), contra sumei de 10 RON. Cursa de Rățuște are loc în 1 iunie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns