Scule în valoare de 4.200 lei furate de la Cristian – Hoții sunt doi tineri de 18 și 21 de ani

1.542

Doi tineri din Rusciori au fost prinși de polițiști după ce au dat iama într-o societate de pe raza comunei Cristian și au furat scule în valoare de 4.200 de lei. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore.

„În dimineața zilei de 4 mai a.c., un bărbat a sesizat polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru al unei societăți de pe raza comunei Cristian și au sustras mai multe scule electrice (menghine, polizor, aparat de sudură, compresor, flex), precum și alte bunuri, în valoare de aproximativ 4.200 de lei. În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii sibieni, în cursul aceleiași zile s-a reușit identificarea și prinderea presupușilor autori”, spuneElena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Este vorba despre doi tineri în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, domiciliați în comuna Șura Mică, sat Rusciori.
Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate. Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, Post Poliție Cristian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi