Proxenet prins de poliție în trafic la Sibiu – A trimis o minoră la produs în Elveția

1.896

Un bărbat care a racolat o minoră din Piteşti și pe care a exploatat-o sexual în Elveţia a fost prins, în cursul zilei de marți, în județul Sibiu. Bărbatul de 33 de ani a fost reținut. 

Ieri, 5 mai, poliţişti Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, au depistat şi reţinut un bărbat, de 33 de ani, din Merişani, bănuit de trafic de minori, scrie Agerpres.

Pentru prinderea proxenetului, poliţiştii argeşeni au efectuat o activitate de prindere în flagrant, pe raza judeţului Sibiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. Acesta a fost depistat în trafic, pe DN1, în zona localității Veștem.

În continuare, astăzi, 6 mai, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub supravegherea procurorului de caz, au efectuat o percheziţie domiliciară la locuinţa bărbatului reţinut, în urma căreia au descoperit şi ridicat obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul ar fi racolat o minoră de 17 ani, din Piteşti, pe care ar fi exploatat-o sexual în Elveţia.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. În activitatea de astăzi au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

Sursa: Agerpres

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi