Sibienii fac sport acasă – Proiectul online al Sălii Transilvania

0 798

Sala Transilvania îi ajută pe sibieni să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă și îi îndeamnă să facă sport acasă. În urmă cu mai bine de o lună, a fost creat un grup pe Facebook, unde sunt postate videoclipuri cu sportivi de performanță și sportivi amatori, care prezintă exerciții fizice ce pot fi practicate cu ușurință în casă.

De mai bine de o lună, Serviciul Public Sala Transilvania a înființat un grup de Facebook, a cărui principală misiune este de a le oferi membrilor săi soluții pentru a face mișcare acasă. Numeroși sportivi de performanță sau sportivi amatori s-au alăturat până acum proiectului, pe grupul #Sport #Acasă #SLT fiind publicate videoclipuri în care aceștia prezintă exerciții care pot fi practicate cu ușurință acasă. sport acasa cover

Chiar dacă activitățile sportive au fost întrerupte la Sala Transilvania, în această perioadă, Serviciul Public a rămas aproape de sibieni, oferindu-le multiple posibilități de a face mișcare acasă. „Credem că sportul ne poate ajuta să trecem mai ușor peste această perioadă. Chiar dacă stăm acasă, posibilitățile de a face mișcare sunt numeroase, iar asta ne-o dovedesc și sibienii care s-au alăturat campaniei noastre”, este mesajul cu care Sala Transilvania își întâmpină membrii pe grupul #Sport #Acasă #SLT.

Inițiativa Sălii Transilvania a fost îmbrățișată de mulți sportivi de performanță sau sportivi amatori care s-au alăturat proiectului și au creat videoclipuri în care prezintă exerciții fizice pe care fiecare dintre noi le putem face acasă. „Într-o perioadă precum cea pe care o traversăm acum, îndemnul nostru este simplu: faceți sport acasă și inspirați-vă din videoclipurile concepute special pentru voi! Creat din dorința de a dezvolta o comunitate de oameni pasionați de sport, grupul se adresează tuturor celor care fac din activitatea sportivă o prioritate, mai ales în această perioadă”, transmite Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania.

Episoadele publicate pe grup prezintă diferite tipuri de exerciții, astfel că cei 375 de membri ai grupului au putut face acasă diverse exerciții de fitness, dar și yoga, dans sau zumba. Sportivii care au fost o sursă de inspirație pentru cei de acasă în acestă perioadă sunt: atleta Daniela Cîrlan, antrenorul personal de Fitness Victor Diaconescu, președintele Clubului Sportiv FLUX – Street Workout Sibiu – Florentin Cismaru-Băcanu, handbalistul HC CSȘ Sibiu Alex Gorcea, instructorul de Snowboard Radu Buștiuc, instructorul de zumba Mioara Doina Șoima, sibianul pasionat de sport Răzvan Morariu, instructorul de yoga Andreea Miron, dansatorul și coregraful Alex Svaricek.

Sperăm că sunteți energici, iar dacă nu… urmează să deveniți. Pentru că azi facem mișcare în pași de dans!🕺🎥Așadar, noul episod #Sport #Acasă #SLT vă propune un alt tip de antrenament, și anume #dansul! 👉Vă invităm să vă antrenați alături de coregraful, antrenorul și dansatorul Alex Svaricek, administratorul Kolorat Dance Studio.🕺 Acesta s-a alăturat proiectului nostru și vă învață o serie de mișcări dinamice, care vă vor pune tot corpul la treabă.👌

Slået op af Sala Transilvania Sibiu i Lørdag den 2. maj 2020

Proiectul continuă și în perioada următoare, astfel că cei care doresc să facă sport acasă trebuie doar să se înscrie în grupul public de Facebook #Sport #Acasă #SLT. Pe grup vor fi publicate în continuare antrenamente propuse de sportivi sibieni care doresc să transmită cunoștințele lor în materie de sport, acestea servind ca surse de inspirație pentru cei care vor să facă mișcare acasă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...