VIDEO: Elevii din clasa I de la Școala „Regele Ferdinand” din Sibiu, mesaj emoționant de „Ziua Europei”

1.254

Chiar dacă măsurile de izolare îi țin la distanță, elevii sibieni sunt aproape unii de ceilalți prin intermediul tehnologiei. De aproximativ două luni de zile, școala e altfel, iar copiii, alături de profesori, au învățat cum să își desfășoare, chiar și în astfel de condiții, activitățile.

De „Ziua Europei”, elevii clasei „Albinuțelor” de la Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” din Sibiu transmit un mesaj emoționant. Micuții din clasa I au reușit să creeze un moment inedit, chiar dacă izolarea îi ține la distanță.

Elevii clasei I B, de la Școala „Regele Ferdinand” din Sibiu, împreună cu învățătoarea lor, au dorit ca această aniversare să nu treacă neobservată și au pregătit un montaj inedit. Fiecare copil urează „La mulți ani” țărilor din blocul comunitar.

După ce doamna învățătoare le-a povestit tuturor, în timpul orelor desfășurate pe ZOOM, despre Europa, despre țările care o alcătuiesc și despre faptul că în 9 mai sărbătorim Ziua Europei, aceștia au hotărât să marcheze evenimentul într-un mod special. „Albinuțele” și-au ales câte o țară, au desenat drapelul ei și chiar au învățat câteva cuvinte în limba țării respective. La final s-au filmat și a ieșit un montaj emoționant.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.