Medicul Liliana Coldea, noul manager al Spitalului Județean Sibiu – Mesaj din partea colegilor

1.777

Medicul Liliana Coldea a preluat șefia Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Aceasta a fost singurul candidat înscris în concursul pentru funcția de manager al spitalului și a fost admisă cu nota 9,82. Ministrul Sănătății a semnat, vineri, decizia de numire în funcție.

„Îi dorim mult succes și numeroase realizări dnei Conf.univ.dr. Liliana Coldea în funcția de Manager al Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Cea mai mare instituție sanitară a județului intră astfel într-o nouă etapă a dezvoltării sale și suntem convinși că va fi una sub semnul reușitelor iar toate proiectele vor fi gestionate cu implicarea și profesionalismul de care dna Conferențiar.dr. Liliana Coldea a dat dovadă de-a lungul carierei!”, au scris pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, noii colegi ai Lilianei Coldea.

Aceasta este medic primar de medicină internă și a fost managerul Spitalului CFR Sibiu. La concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager al SCJU, a fost admisă cu nota 9,82.

Îi dorim mult succes și numeroase realizări dnei Conf.univ.dr. Liliana Coldea în funcția de Manager al Spitalul Clinic…

Slået op af Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă SibiuSøndag den 10. maj 2020

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi