Concursul de muzică „Muguri de mai” se mută în online – Cum se pot înscrie copiii din Sibiu

0 710

Concursul Judeţean de muzică „Muguri de mai” a ajuns la ediția a III-a, iar în acest an, din cauza situației actuale, se va desfășura în mediul online. Părinții își pot înscrie copiii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dat fiind contextual actual, inițiatoarele proiectului, Cătălina-Minodora Dumitrean (prof. canto muzică ușoară la Palatul Copiilor Sibiu și învățător la Școala Gimn. Nr.2) și Cătălina-Ioana Stancu (dir. adj. prof. PIPP la Școala Gimnazială Nr 13), alături de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și asociația Domy Music Star,  au mutat competiția în mediul virtual.

Concursul este adresat copiilor de la nivelul preșcolar și școlarilor mici (CP-IV). Micii interpreți se pot înscrie la oricare din cele două secțiuni ale concursului: muzică ușoară sau populară sau, de ce nu, la ambele secțiuni.

Părinții își pot înscrie copiii în concurs respectând regulamentul de pe pagina https://www.facebook.com/muguri.demai, după ce le-a fost acceptată cererea de prietenie.

Juriul concursului este format din profesori specializați în domeniul muzical și al învățământului preșcolar și primar, dar și interpreți sibieni de renume: Adj. prof. Cătălina-Ioana Stancu, prof. Daniel Vecsei, interpreta de muzică populară Camelia Stoiță, interpretă Dominique Simionescu. juriu muguri de mai

„Mă bucur nespus că am găsit o cale de a duce mai departe și în acest an concursul județean de muzică. A fost un proiect pe care l-am inițiat din suflet alături de colega și prietena mea de suflet Cătălina Stancu. Proiectul s-a născut din dragostea noastră pentru frumos și pentru cei mici”, a spus Cătălina-Minodora Dumitrean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.