banner muguri de mai

Concursul Judeţean de muzică „Muguri de mai” a ajuns la ediția a III-a, iar în acest an, din cauza situației actuale, se va desfășura în mediul online. Părinții își pot înscrie copiii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dat fiind contextual actual, inițiatoarele proiectului, Cătălina-Minodora Dumitrean (prof. canto muzică ușoară la Palatul Copiilor Sibiu și învățător la Școala Gimn. Nr.2) și Cătălina-Ioana Stancu (dir. adj. prof. PIPP la Școala Gimnazială Nr 13), alături de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și asociația Domy Music Star,  au mutat competiția în mediul virtual.

Concursul este adresat copiilor de la nivelul preșcolar și școlarilor mici (CP-IV). Micii interpreți se pot înscrie la oricare din cele două secțiuni ale concursului: muzică ușoară sau populară sau, de ce nu, la ambele secțiuni.

Părinții își pot înscrie copiii în concurs respectând regulamentul de pe pagina https://www.facebook.com/muguri.demai, după ce le-a fost acceptată cererea de prietenie.

Juriul concursului este format din profesori specializați în domeniul muzical și al învățământului preșcolar și primar, dar și interpreți sibieni de renume: Adj. prof. Cătălina-Ioana Stancu, prof. Daniel Vecsei, interpreta de muzică populară Camelia Stoiță, interpretă Dominique Simionescu. juriu muguri de mai

„Mă bucur nespus că am găsit o cale de a duce mai departe și în acest an concursul județean de muzică. A fost un proiect pe care l-am inițiat din suflet alături de colega și prietena mea de suflet Cătălina Stancu. Proiectul s-a născut din dragostea noastră pentru frumos și pentru cei mici”, a spus Cătălina-Minodora Dumitrean.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu