politia sibiu2
FOTO: Facebook/ Poliția Sibiu (arhivă)

Duminică, 48 de polițiști sibieni, 54 de polițiști locali și 12 efective MApN au desfășurat 39 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. 

„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 10 mai a.c., au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 3.695 de lei, pentru fapte în context COVID 19”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În perioada de referință, o singură persoană a fost condusă într-un centru de carantină, iar 350 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

„În cursul zilei de 10 mai a.c., aproximativ 75 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, mai spune Andreea Ștefan.

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, face un apel către toți locuitorii județului nostru să respecte regulile de distanțare socială, dispozițiile Ordonanțelor Militare și să rămână acasă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu