Restricții de circulație pe Valea Oltului – Se asfaltează la Câineni și Călimănești

549

Centrul Infotrafic anunță restricții de circulație, luni, pe două tronsoane ale DN7, Râmnicu Vâlcea-Sibiu, unde vor avea loc lucrări de reparații.

Astfel, luni, până la ora 20.00, sunt impuse restricții pe DN 7 între kilometrii 232 – 234+200 de metri, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, unde se execută lucrări de turnare covoare asfaltice. Traficul rutier se desfășoară pe o jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

De asemenea, pe tronsonul kilometric 200+600 de metri – 201+400 de metri al DN 7, pe raza localității Călimănești, vor avea loc lucrări de acoperire rosturi la podul Cârligu Mic. Astfel, luni, în intervalul 08.00 – 16.00, se va circula pe o jumătate de cale, traficul fiind dirijat cu piloți de circulație.

Tot luni, până la ora 18.00, pe DN 67B Pitești – Târgu Cărbunești, între kilometrii 74 – 75, pe raza localităților Stanomiru și Lăcustenii de Sus, vor fi aplicate restricții, din cauza unor reparații ce au loc la partea carosabilă. Și în acest caz traficul rutier se desfășoară pe o jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Restricții similare sunt impuse luni și pe DN 64 Râmnicu Vâlcea – Olănești, pe tronsonul kilometric 126+600 de metri – 126+800 de metri, pe raza localității Păușești, unde au loc lucrări de înlocuire a parapetului metalic.

Polițiștii le recomandă șoferilor să respecte semnificația semnalizării temporare și să adapteze viteza la condițiile de trafic.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.