Copiii din Sibiu pot viziona documentare gratuit pe Astra Film Junior Online

564

Începând de luni, 11 mai, de la ora 13:00, copiii se pot bucura de un program special din seria Diminețile Lumii pe Astra Film Junior Online. Documentarele pentru copii pot fi accesate gratuit pe Facebook si pe site-ul https://www.astrafilm.ro/online/.

Seria de filme «Les Petits Matins du Monde» prezintă universul fascinant și cultura diversă a copiilor din lumea întreagă, de la trezitul de dimineață la pregătitul micului dejun, de la spălatul pe dinți la îmbrăcatul uniformei, de la mersul la școală la întâlnirea cu prietenii. Băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani își exprimă în ritmul lor curiozitățile, gândurile și emoțiile într-o dimineață obișnuită din viața lor.

De ce Aïcha și Zhara își spun rugăciunile frecvent? De ce trebuie Chaliha să vâslească până la școală? Cum deprind tehnica mânuirii bețișoarelor gemenii Shunta și Hinata?

Aceste întrebări, aparent neînsemnate, ne fac să înțelegem diferențele de obiceiuri și mentalități de la o țară la altă, aflând modul unic în care își desfășoară activitățile un copil și regulile intime după care funcționează o familie, surprinzând reflexii importante ale societății în care trăiesc.

Programul Astra Film Junior Online în perioada 11-13 MAI

LUNI, 11 MAI, ora 13:00
Cambodgia, Statele Unite ale Americii

MARTI, 12 MAI, ora 13:00
Finlanda, India

MIERCURI, 13 MAI, ora 13:00
Japonia, Maroc

Descoperiți aventura lumii copiilor pe Astra Film Junior Online.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.