La volan beat și fără permis prin Sibiu

Doi tineri din Bradu sunt cercetați de polițiștii sibieni după ce au încălcat mai multe infracțiuni la nivelul rutier. Unul dintre ei i-a încredințat mașina celuilalt, deși știa că nu deține permis de conducere. Acesta s-a plimbat beat prin tot Sibiul.

„La data de 12 mai, în jurul orei 02.00, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Sibiu a oprit pentru control în trafic, pe str. Sibiel din municipiul Sibiu, un autoturism. La volanul mașinii a fost identificat un tânăr de 19 ani, din Bradu, cu privire la care s-a stabilit că nu deține permis de conducere și totodată, că se află în stare de ebrietate, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În autoturism cu acesta se afla un sibian în vârstă de 18 ani, din cercetări rezultând că acesta i-a încredințat mașina, deși știa că tânărul din Bradu nu deține acest drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere (art. 335 alin. 1 cod penal) și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere (art. 335 alin 3 din cod penal).

beat al volandosar penalfara permis la volanipj sibiu
Comentarii (0)
Comentează