Hoațe din Sibiu, prinse după ce au comis nouă furturi din magazine

1.120

Două tinere, în vârstă de 18, respectiv 27 de ani, sunt cercetate de polițiști după ce, timp de două luni, au comis nouă furturi din mai multe magazine din Sibiu. Hoațele au sustras mâncare, dar și produse nealimentare.

„La data de 13 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut două sibience în vârstă de 18, respectiv 27 de ani, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată. În fapt, cele două tinere sunt bănuite că, în perioada aprilie – mai a.c., au sustras în mod repetat bunuri alimentare și nealimentare din incinta mai multor magazine aparținând aceleiași societăți comerciale din municipiul Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Hoațele au dat iama, de fiecare dată, în magazinele PROFI de pe raza municipiului. Și-au băgat în buzunare produse alimentare, cât și alte bunuri. În urma furturilor, au creat un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.

Miercuri, 13 mai, față de persoanele în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi