obor strada
Captură Maps

Veste bună pentru sibieni. Producătorii și comercianții de cereale se întorc la Târgul Obor. Odată cu relaxarea măsurilor restrictive, acesta este primul sector care se va deschide. 

„Având în vedere încetarea stării de urgență și numeroasele solicitări primite de la producătorii și comercianții de cereale, precum și de la sibienii care achiziționează aceste produse agroalimentare, s-a decis redeschiderea sectorului de cereale din cadrul Târgului Obor începând cu data de 18.05.2020, în zilele de marți și vineri între orele 07.00 – 15.00”, se arată pe pagina de Facebook Piețe Sibiu.

Sectorul de comercializare a cerealelor va funcționa cu respectarea normelor de prevenire și combatere a pandemiei cu COVID-19. Producătorii, comercianții și angajații vor purta mască de protecție și mănuși, sunt montate dispensere cu dezinfectant, autovehiculele din care se comercializează cerealele vor fi așezate pe platou la distanță de cel puțin 5 metri unul de celălalt, se va institui un flux de circulație cu porți de acces separate pentru intrare și ieșire și limitarea numărului de persoane care vor avea acces în zonă pentru a fi respectate reglementările privind distanțarea socială.

Celelalte sectoare din cadrul Târgului Obor se vor redeschide gradual, în funcție de evoluția pandemiei de COVID-19.

Comentariul meu

Lasă un răspuns