Șapte amenzi s-au dat la Sibiu în ultima zi a stării de urgență

0 393

Șapte amenzi au fost date joi, în județul Sibiu, în ultima zi a stării de urgență. 47 de polițiști sibieni, 57 de polițiști locali, 64 de jandarmi și 11 efective MApN au desfășurat 111 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 323 de persoane și 11 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 4.270 de lei pentru fapte în context COVID 19.

252 de persoane vindecate la Sibiu

„În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 3430 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 442 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 414 adulți și 28 copii) și 1724 de persoane confirmate negativ. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 252 de persoane, iar 34 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv”, anunță Prefectura Sibiu.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 357 persoane izolate și 304 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 120 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 38 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 103 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.