avion wizz1
FOTO: arhivă

Compania aeriană Wizz Air prelungește perioada de suspendare a zborurilor de pe Aeroportul din Sibiu. Primele curse vor avea loc de la începutul lunii iunie.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat vinerică mai multe zboruri din și spre România vor rămâne suspendate ca urmare a prelungirii restricțiilor de călătorie introduse de autoritățile române. În consecință, rutele spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor fi suspendate până pe 28 mai inclusiv.

Când putem zbura cu Wizz Air din Sibiu

De pe Aeroportul Internațional Sibiu (AIS), pasagerii vor putea zbura cu Wizz Air de la începutul lunii iunie. Cursele Sibiu – Bruxelles, Sibiu – Dortmund, Sibiu – Memmingen, Sibiu – Londra se reiau din 01.06.2020. Cursele Sibiu – Madrid, Sibiu – Tel Aviv, Sibiu – Nurnberg, Sibiu – Frankfurt se reiau din data de 02.06.2020, iar cursa Sibiu – Karlsruhe se reia din data de 03.06.2020, potrivit informațiilor publicate pe site-ul Aeroportului Sibiu.

Informații utile pentru pasageri

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, a anunțat, vineri, compania aeriană Wizz Air.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns