fbpx

LIVE ACUM – Sibiul în primul weekend după ieșirea din starea de urgență – Cum să ne comportăm și ce să nu facem

1.352

Sibiul este oficial deja în a doua zi de stare de alertă. De vineri am ieșit din starea de urgență și odată cu acest lucru s-au relaxat și măsurile impuse de autorități. Medicul Eduard Egri este invitatul nostru sâmbătă, 16 mai, la ’’Interviuri pe Față’’ de la ora 14.00.

Din acest weekend putem să ne deplasăm în localitate și zona metropolitană fără să mai fie nevoie să avem asupra noastră acele declarații justificative. Asta înseamnă că oamenii pot să iasă din case fără restricții. Lucrul acesta s-a simțit încă de vineri și în Sibiu. Foarte multă lume a simțit nevoia să iasă din case pentru plimbări în parcuri sau în zonele tradiționale de promenadă.
Totuși pericolul nu a trecut și autoritățile ne îndeamnă să respectăm anumite reguli impuse prin actuala stare de alertă. În continuare se impune distanțarea socială și nu este recomandat să revenim la viața normală de acum două luni.
Pentru a afla ce putem face și ce nu e recomandat să facem în această perioadă, vom dialoga cu medicul sibian Eduard Egri. Acesta este invitatul Deliei Pușcă, sâmbătă după amiază, de la 14.00 la ’’Interviuri pe Față’’, pe www.oradesibiu.ro și pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.