coada nadlac
FOTO: Captură Digi24

Zeci de mii de români au intrat în țară prin Vama Nădlac fără control epidemiologic. Oamenii s-au călcat în picioare și nicio regulă nu a mai fost respectată. Autoritățile române par să fie luate prin surprindere.

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac după ce autorităţile române au ridicat starea de urgenţă. Unii au plecat, alţii au venit. Cei care au plecat spun că au fost chemaţi de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină, scrie Mediafax.

Autorităţile au fost luate prin surprindere, iar „bomba biologică” a explodat la frontieră.

„Venim, aducem bani în ţară şi suntem trataţi ca vitele, mai rău” sau „Nimeni nu îşi asumă nimic. Cine este de vină? Noi că suntem aici”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor nemulţumiţi că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la vamă.

Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Nici o regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare nervii celor mulţi au cedat.

Pentru fluidizarea traficului, autorităţile au renunţat la controlul epidemiolorgic şi a deschis alte două puncte de trecere a frontierei. Nădlac II şi Vama Borş din judeţul Bihor.

Efectele acestui haos se vor vedea în perioada care urmează.

Sursa: Mediafax / Video: Replica de Constanta

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Nu sunteți sănătoși la cap, nu va gândiți și la alți oameni care așteaptă sa vina în tara și respecta legile date? Acum cine știe dacă după data de 1 iunie mai putem veni în țară, mai gândiți-vă și la oamenii care trebuie sa ajungă după tratament, sunt oameni care chiar trebuie sa ajungă în țară pentru tratament… Oameni fără scrupule!