bursa virtuală - elevii care sunt activi la cursurile online pot primi ajutor lunar
FOTO: arhivă

Elevii cu vârste curprinse între 4 și 18 ani, care sunt activi la cursurile online, pot primi o „bursă virtuală” din partea asociației DLM România, de 450 de lei pe lună. Aceștia trebuie să îndeplinească câteva condiții.

Asociația DLM Romania derulează programul „Bursa virtuală” prin care copiii care sunt activi la orele de curs online vor beneficia de un ajutor lunar în valoare de 450 ron pe o perioadă de 6 luni. Estimările consiliului DLM Romania arată că vor beneficia de acest tip de ajutor circa 100.000 de copii.

Pentru acordarea programului „Bursa virtuala”, cererile de inscriere se depun online pe site-ul oficial al asociatiei DLM Romania. Declarațiile si documentele întocmite în urma verificărilor se vor depune ulterior la instituția de învățământ la care sunt înscriși minorii de către reprezentanții sociali DLM România.

Formularul de înscriere, cât și condițiile sunt afișate mai jos. Pentru validarea formularului este necesară achitarea în contul Asociației DLM România sub formă de donație suma de 50 ron. Suma reprezintă validarea formularului și va fi folosită pentru verificarea informațiilor oferite și întocmirea actelor necesare. În caz contrar cererea completată nu va fi valabilă. Contul poate fi găsit la secțiunea „Donează” sau https://asociatiadlm.ro/doneaza/

Pentru a beneficia de acest ajutor, elevul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să aibă o vârstă cuprinsă între 4 – 18 ani
  • Să fie prezent la minim 10 ore de curs online pe săptămâna
  • Veniturile lunare ale familiei să nu depășească 2.500 lei

APASA AICI PENTRU A COMPLETA CEREREA DE INSCRIERE

Sprijinul financiar „Bursa virtuală” se acordă pe bază de formular, completat de minor cu autorizarea reprezentantului legal sau direct de reprezentantul legal. Termen de înscriere: 15.05.2020 – 01.07.2020.

Lista cu copiii ce vor beneficia de proiectul „Bursa virtuală” va fi publicată pe data de 01.07.2020.

Ultima oră

Comentariul meu