o școală din cisnădie a primit 6.000 de lei de la biserica „sfânta treime”

Biserica „Sfânta Treime” din oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu, a oferit suma de 6.000 de lei Şcolii Gimnaziale nr. 3 din localitate. Banii vor fi folosiți pentru a se achiziționa dispozitivele necesare elevilor pentru a participa la cursurile online. 

Banii oferiţi elevilor din Cisnădie provin din Proiectul social-filantropic „Întinde o mâna semenului tău”, început în luna ianuarie, se arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului. Din cauza epidemiei cu noul tip de coronavirus proiectul s-a materializat acum prin punerea la dispoziția școlii menţionate a sumei de 6.000 de lei pentru a veni în sprijinul elevilor care nu au dispozitivele electronice cu ajutorul cărora să participe la cursurile online.

„Prin activități educative și social-filantropice, Biserica «Sfânta Treime» din Cisnădie a fost mereu alături de elevii Școlii Gimnaziale nr. 3 din oraş. Cu această sumă primită acum se vor achiziționa dispozitive electronice care vor fi puse la dispoziția familiilor cu mai mulți copii de vârstă școlară cu dificultăți financiare, pentru a-i ajuta să-și continue procesul de învățare online. Astfel, acești copii vor avea posibilitatea să încheie acest an școlar cu bine, alături de ceilalți colegi ai lor. Așadar, în situația dificilă adusă de această pandemie, primăvara, anotimpul Învierii Mântuitorul Iisus Hristos a devenit și anotimpul faptelor bune. Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 3 Cisnădie, împreună cu elevii beneficiari ai acestei acțiuni filantropice, aduc mulțumiri din inimă preoţilor şi credincioşilor de la Biserica «Sfânta Treime» dar şi tuturor susţinătorilor proiectului”, a spus profesorul de religie, Aurel Mircea Onișor.

Sursa: Mitropolia Ardealului

Ultima oră

Comentariul meu