cazier
Foto Arhivă

Odată cu încetarea stării de urgență și instituirea stării de alertă, se reia programul ghișeelor de eliberare a cazierului judiciar în județul Sibiu. Cetățenii trebuie însă să respecte mai multe reguli. 

Având în vedere încetarea stării de urgență și instituirea stării de alertă, programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală de la sediul I.P.J. Sibiu și sediile polițiilor orașelor Agnita, Miercurea Sibiului și Dumbrăveni se va relua de astăzi, 18 mai 2020.

Cererile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și de integritate comportamentală pot fi trimise pe adresa de email cazier@sb.politiaromana.ro sau se pot depune personal, la ghișeu.

Regulile pe care trebuie să le respecte sibienii

Cetățenii care solicită personal eliberarea cazierului sau a certificatului de integritate comportamentală vor respecta obligatoriu următoarele măsuri de protecție sanitară:

  • purtarea măștii de protecție de către petenți;
  • păstrarea distanței de siguranță;
  • dezinfectarea mâinilor.

Pentru evitarea producerii aglomerației, recomandăm cetățenilor să se prezinte la ghișeu conform programului cu CERERILE de eliberare a certificatelor de cazier judiciar sau integritate comportamentală GATA COMPLETATE.

ATENȚIE Persoanele care solicită obținerea certificatul de cazier judiciar în vederea depunerii la dosare de concurs, angajare, licitație, etc., la instituțiile publice și organele de specialitate ale administrației publice (primării, instituții din sistemul de învațământ, sanătate, S.R.P.C.I.V., D.G.A.S.P.C., etc.) pot solicita acestor instituții obținerea extrasului de pe cazierul judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală, în baza consimțământului expres al persoanei pentru care se efectuează verificări specifice.

 Programul cu publicul este următorul:

Municipiul Sibiu

  • luni, marți, joi, vineri: 0830 – 1330;
  • miercuri: 1300 – 1800.

Poliția Orașului Agnita

  • marți și miercuri: 1000 – 1200

Poliția Orașului Miercurea Sibiu

  • luni, marți, joi și vineri: 1000 – 1300;
  • miercuri: 1200 – 1500

Poliția Orașului Dumbrăveni

  • miercuri și joi: 1000 – 1200

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns