VIDEO Liliana Coldea: „Relația mea cu presa va fi alta. E important ca activitatea spitalului județean să fie cunoscută”

0 427

Invitată la Ora de Sibiu, în emisiunea „Interviuri pe față”, moderată de Delia Pușcă, Liliana Coldea, noul manager al Spitalului Județean,  a vorbit și despre o schimbare a strategiei de comunicare în unitatea medicală pe care o conduce. La început de mandat, aceasta promite că va exista mai multă transparență în comunicare.

Medicul Liliana Coldea crede că, până acum,  nu au fost promovate suficient intervențiile care le-au adus beneficii pacienților tratați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

”Se vorbește despre chirurgia minim invazivă. Nu cred că au fost mediatizate aceste intervenții, care au fost în beneficiul pacientului. S-a scurtat timpul de spitalizare, pacientul s-a vindecat mult mai repede, era un subiect care putea fi promovat sau un anumit tip de intervenție laparoscopică pentru o anumită patologie ginecologică, care de asemenea, a venit în sprijinul pacientelor, s-a scurtat durata de spitalizare, timpul de vindecare a fost mult mai rapid. Deci și lucrurile pozitive cred că ar trebui mediatizate. Sigur, lucrurile negative au impactul mult mai mare asupra publicului, dar lucrurile pozitive ar trebui promovate”, a declarat Liliana Coldea, noul manager al SCJU Sibiu.

Coldea spune că va avea o relație bună cu mass-media sibiană, deoarece este important ca activitatea spitalului să fie cunoscută.

„În mandatul meu, relația cu presa va fi alta, comunicatele de presă vor fi mult mai numeroase, pentru că este important ca toată activitatea spitalului să fie cunoscută. Și pe pagina mea de Facebook am început să promovez anumite lucruri care s-au întâmplat în spital. Împreună cu colegii de la departamentul de presă, vom publica și pe pagina de Facebook a spitalului. Este important să se cunoască lucrurile care se întâmplă în spital”, a mai spus Liliana Coldea, invitată la Ora de Sibiu.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.