Directorul CAS Sibiu, Vasile Spinean, schimbat din funcție de Guvern

0 831

Directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Sibiu, Vasile Spinean, a fost schimbat din funcție, potrivit unei Hotărâri de Guvern. Mandatul lui Spinean se încheie „cu un an înainte de termenul legal pentru care a aplicat în momentul derulării concursului pentru ocuparea postului”.

Vasile Spinean a anunțat că își încheie mandatul, „cu un an înainte de termenul legal pentru care am aplicat în momentul derulării concursului de ocupare a postului de Președinte-Director general al CAS Sibiu”.

Directorul CAS Sibiu a fost schimbat din funcție în urma unor modificări făcute printr-o Hotărâre de Guvern. 42 de directori ai CJAS-urilor din România au fost demiși.

Spinean a fost pus în funcție în anul 2017, având un mandat pe patru ani. Anterior, acesta a ocupat funcția de director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Vasile Spinean a transmis că, datorită celor două funcții ocupate, cea de la CAS Sibiu și cea de la SCJU Sibiu, și-a consolidat „convingerea că pacientul trebuie așezat în centrul preocupărilor sistemului de sănătate, prin îmbunătățirea constantă a calității actului medical și a condițiilor de acordare a acestuia precum și printr-o comunicare corectă și promptă cu toți actorii din acest sector deosebit de important al societății românești”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.