FC Hermannstadt reia antrenamentele – Iuliu Mureșan rămâne la echipă

0 1.278

Fotbaliștii și stafful FC Hermannstadt au efectuat luni testul pentru depistarea coronavirusului COVID-19. Toate rezultatele sunt negative.

Așa se face că după două luni de autoizolare și antrenamente efectuate la domiciliu, lotul și stafful FC Hermannstadt s-a reunit într-un cantonament cu un regim special anti-COVID 19. ’’Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de către Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal, în urma unor consultări cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și Istitutul Național de Sănătate Publică. Cantonamentul este organizat într-o singură locație, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregătirea fizică, în grupuri de maximum 4 jucători, supervizate de două persoane din staff(tehnic& medical). Precizăm că pe parcursul acestui cantonament, accesul presei și al suporterilor este strict interzis’’, se arată într-un comunicat al clubului sibian.
Vă reamintim că FC Hermannstadt a suspendat antrenamentele pe 16 martie 2020, ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Altfel președintele Iuliu Mureșan rămâne la club. ’’Iuliu Mureșan rămâne alături de FC Hermannstadt, în aceeași calitate ca până acum. Precizăm că nu s-a pus nici o clipă în discuție ca domnia sa să părăsească echipa noastră’’, se arată într-o comunicare oficială a clubului sibian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...