FOTO: Mopedist implicat într-un accident la Sibiu – Nu avea permis de conducere

323

Un bărbat din Orlat a provocat un accident la Sibiu, luni. Acesta se afla pe un moped cu numere false și nu avea nici permis de conducere. 

„La data de 18 mai, în jurul orei 14.10, în municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare). Un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în Orlat, în timp ce conducea un moped pe str. Vasile Cârlova, la intersecția cu Șos. Alba Iulia nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism cu care intra în coliziune”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul conducea mopedul fără a deține permis de conducere iar mopedul era neînregistrat, având plăcuța de înmatriculare falsă.

În aceste condiții, pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neînregistrat și cu număr fals de înmatriculare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi