vasile spinean, directorul cjas sibiu schimbat de guvern din funcție la ’’interviuri pe față’’

Ora de Sibiu vă invită să urmăriți miercuri seară un interviu cu Directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Sibiu. Vasile Spinean va fi invitatul Deliei Pușcă la ’’Interviuri pe Față’’, de la ora 19.30.

Vasile Spinean a anunțat marți că își încheie mandatul, „cu un an înainte de termenul legal pentru care am aplicat în momentul derulării concursului de ocupare a postului de Președinte-Director general al CAS Sibiu”. Directorul CAS Sibiu a fost schimbat din funcție în urma unor modificări făcute printr-o Hotărâre de Guvern. Spinean a fost pus în funcție în anul 2017, având un mandat pe patru ani. Anterior, acesta a ocupat funcția de director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Discutăm așadar despre schimbarea lui Vasile Spinean, despre mandatul său în fruntea CJAS Sibiu și despre multe alte subiecte, miercuri seară pe Ora de Sibiu. Fostul director CJAS Sibiu este invitatul Deliei Pușcă la ’’Interviuri pe Față’’, live de la ora 19.30 aici, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu și pe canalul nostru de Youtube, Live în Sibiu – ABONEAZĂ-TE

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu