Bătrânică lovită de o mașină – Șoferul nu avea permis

O femeie în vârstă de 74 de ani din satul Nucet a fost călcată de o mașină în timp ce trecea strada printr-un loc nepermis. Sibianca a ajuns la spital. În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan în momentul producerii accidentului nu are permis.

„La data de 20 mai a.c., în jurul orei 17,30, pe strada Principală din satul Nucet, o localnică în vârstă de 74 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și a fost acroșată de o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cornățel. În urma evenimentului, femeia a fost transportată și a rămas internată în spital pentru îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate cu privire la circumstanțele producerii accidentului, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

De asemenea, pe numele proprietarului autoutilitarei s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere.

accident nucetfara permis la volanlovit masinapieton rănit
Comentarii (1)
Comentează
  • Cosma Ionut

    În Nucet nu exista treceri de pietoni deci este aiurea sa scrieți ca a traversat prin loc nepermis. Primăria și politia ar trebui sa ia măsuri dar deocamdată ii doare în dos de locuitorii acestui sat.