Modificări ale programului de Relații cu Publicul la ISU Sibiu

686

Programul de Relații cu Publicul al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost modificat. 

Având în vedere implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, după încetarea stării de urgență, ISU Sibiu face următoarele precizări referitoare la modificarea programului de relații cu publicul:

1. Primirea în audiență se va efectua numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitant , în baza unei cereri (modelul este afișat pe www.isusibiu.ro), care va fi transmisă Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu pe email:secretariat@isusibiu.ro. Activitatea se va efectua în condiții de respectare a măsurilor de distanțare socială și a regulilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus COVID -19;

2. Consilierea cetățenilor cu privire la informațiile de interes privind activitatea de soluționare a petițiilor și primire în audiență se va efectua doar telefonic apelând numerele de telefon ale instituției afișate pe www.isusibiu.ro .

3. Petițiile din partea cetățenilor se pot transmite astfel:

  • Prin corespondență la adresa Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu , Str. Poet Vasile Cârlova nr. 16-21;
  • Pe adresa de e-mail : secretariat@isusibiu.ro.
  • Completarea on-line a formularului postat pe website-ul instituției (www.isusibiu.ro)

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.