Sute de calculatoare au fost donate școlilor și elevilor din județ

772

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a demarat o acțiune de distribuire de calculatoare către elevii care nu pot participa la lecțiile online. Astfel, în luna mai, peste 400 de unități de calculatoare au fost donate atât școlilor, cât și elevilor.

În luna mai, la inițiativa Inspectorului Școlar General prof. dr. Alexandru Petru Dumbravă, ISJ Sibiu a demarat o acțiune de distribuire către elevii ce nu au posibilități de continuare a învățării în mediul on-line, a calculatoarelor donate de către diferiți agenți economici și persoane fizice. Prin acesată acțiune, la sediul CCD Sibiu au fost donate peste 400 de unități de calculator.

Informaticieni din diferite unități de învățământ, sub coordonarea ISJ Sibiu, au instalat partea de software necesară elevilor, iar o parte din acestea au fost distribuite către Liceul Tehnologic Mârșa, Scoala Gimnaziala Rosia, Scoala Gimnaziala Altana, Scoala Gimnaziala Nocrich, Scoala Gimnaziala Bazna, Scoala Gimnaziala Bratei, Scoala și către Școala Gimnazială Racovița, precum si la elevi, din Sibiu si judet, individual.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.