Numărul pacienților vindecați de coronavirus la Sibiu a ajuns la 355

0 924

Numărul pacienților vindecați de coronavirus la Sibiu crește de la o zi la alta. Unsprezece persoane au fost externate în ultimele 24 ore, astfel că numărul total de vindecări, de la debutul pandemiei, ajunge la 355. 

„În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 485 de persoane (dintre care 455 adulți și 30 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 355 de persoane, iar 39 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.


Peste 1.500 de sibieni izolați la domiciliu

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 1.561 persoane izolate și 61 persoane în carantină.

„Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 116 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționăm că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2”, mai spune Andreea Ștefan.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 26 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 84 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Oamenii legii au efectuat 57 de misiuni duminică

În cursul zilei de ieri, 24 mai a.c., polițiștii sibieni împreună cu efective ale poliției locale și jandarmi, au desfășurat 57 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, misiuni de verificare, prin măsuri specifice, a respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 599 de persoane și 2 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...