politie accident
foto: arhivă

Luni după amiază, în jurul orei 1600, un minor de 16 ani a fost implicat într-un autoaccident rutier, intrând cu mașina într-un cap de pod.

Polițiștii rutieri, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au stabilit următoarele: minorul, în vârstă de 16 ani, domiciliat în Biertan, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de hotar, asfaltat, în afaralocalității Biertan, având direcția de deplasare Biertan înspre Hula Richișului, în apropierea unui saivan de animale, nu adaptează viteza într-o curbă ușoară la stânga, semnalizată corespunzător, pierde controlul asupra direcției de deplasare și părăsește partea carosabilă prin partea dreaptă a părții carosabile, pe sensul său de mers și intră într-un cap de pod. După producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de către polițiști.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a altor 3 pasageri din autoturism.

Minorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute de art. 196 alin. 1și 2, art. 335 alin. 1 și art. 338 alin. 1 din Cod Penal.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns