fbpx

FOTO: Prefectul Sibiului a mers să facă verificări în școlile din județ

0 889

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, împreună cu Inspectorul Școlar General, Alexandru Dumbravă, au efectuat, vineri, mai multe vizite la scolile din județ pentru a vedea dacă au implementat corespunzător măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2.

Începând cu 2 iunie, elevii din clasele a VIII-a și a XII-a încep pregătirile pentru examenele naționale, respectiv bacalaureat, astfel că unitățile de învățământ trebuie să fie pregătite corespunzător pentru redeschidere. prefect scoala 10 prefect scoala 9 prefect scoala 6 prefect scoala 5 prefect scoala 4 prefect scoala 3

Cinci școli au fost vizitate vineri, după cum urmează:
– Școala Gimnazială „Octavian Goga” Rășinari
– Școala Gimnazială Poplaca
– Școala cu clasele I-VIII Șura Mică
– Școala cu clasele I-VIII Bîrghiș
– Liceul Tehnologic Iacobeni

prefect scoala 7 prefect scoala 12 prefect scoala 1 prefect scoala 8

„În urma vizitei de astăzi am rămas plăcut surprins de felul în care s-au pregătit școlile pentru a crea un mediu sigur și protector pentru copii, dar primitor totodată, astfel încât aceștia să nu simtă o presiune a măsurilor impuse. Doresc pe această cale să felicit directorii unităților de învățământ pentru implicarea și modul eficient de a gestiona implementarea acestor măsuri și asigurarea materialelor de protecție din fiecare școală. De asemenea doresc să felicit și cadrele didactice pentru dăruirea de care au dat dovadă prin felul în care au implementat măsurile impuse. Copiilor le urez mult succes la pregătiri și examene!” transmite Mircea Crețu, Prefectul județului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.