VIDEO: Modernizarea Stadionului Municipal – Primăria încheie contractul pentru ultima etapă de modernizare la finalul lunii iunie

0 2.225

Lucrările de modernizare continuă la Stadionul Municipal. Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat, în cadrul emisiunii „Interviuri pe Față”, că dacă lucrurile merg conform planului, la finalul lunii iunie se va semna contractul pentru ultima etapă de modernizare. 

Astrid Fodor a menționat că contractul pentru ultima etapă de modernizare a stadionului ar trebui încheiat la finalul lunii iunie, asta dacă nu există contestații.

„La câți bani am cheltuit deja pentru stadion, bineînțeles că se vor face lucrări în continuare. Procedura de achiziție se apropie de finalizarea evaluării tehnice, dacă s-a finalizat evaluarea tehnică – asta e cea mai dificilă etapă – urmează evaluarea financiară care ia mult mai puțin timp și eu preconizez că dacă nu vor fi contestații, am putea încheia contractul pentru ultima etapă de modernizare la sfârșitul lunii iunie. Dacă sunt contestații, dacă cel care pierde contestă (căci sunt doi ofertanți) bineînțeles că se întinde termenul. Dar asta nu îi împiedică pe cei care joacă fotbal să continue pe acel stadion, chiar dacă nu încheiem contractul la sfârșitul lunii iunie”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.