bicicleta
FOTO arhivă

Un biciclist în vârstă de 41 de ani a fost lovit de o mașină pe Calea Șurii Mici din Sibiu din cauză că nu s-a asigurat când a virat la stânga. La volan se afla o tânără de 20 de ani care a părăsit locul accidentului. Polițiștii au întocmit un dosar penal. 

„La data de 30 mai a.c., în jurul orei 12,00, la Biroul Rutier Sibiu s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Agnita, care a declarat polițiștilor faptul că la data de 29 mai a.c., în jurul orei 16,30, a fost victima unui accident rutier produs în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mici”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din investigațiile efectuate în urma declarațiilor bărbatului, polițiștii Biroului Rutier au constatat că în timp ce se deplasa pe Calea Șurii Mici pe bicicletă, bărbatul în cauză a virat la stânga fără să se asigure și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de către o tânără în vârstă de 20 de ani, domiciliată în Șura Mică. Imediat după producerea evenimentului, conducătoarea auto a coborât din autoturism, a verificat starea de sănătate a biciclistului și au căzut de comun acord ca bărbatul să se deplaseze la spital pentru îngrijiri medicale urmând ca cei doi să se înțeleagă amiabil cu privire la costul tratamentului.

Conducătoarea auto a părăsit locul producerii accidentului fără a anunța poliția. În aceste condiții, pe numele tinerei s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns