radar sibiu
FOTO: arhivă

Trei hoți au fost depistați de polițiștii sibieni în trafic din întâmplare. Autoturismul în care se aflau a fost oprit pentru un control de rutină, când oamenii legii au constatat că era burdușit cu bunuri furate. 

„La data de 30 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe DN 14, în localitatea Șeica Mare, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus spre municipiul Mediaș”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, acesta neavând dreptul de a conduce.
Pe numele său, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În momentul opririi autoturismului în cauză, s-a constatat că șoferul era însoțit de alți doi pasageri, unul în vârstă de 15 ani, din Buzd, celălalt în vârstă de 42 de ani, din Mediaș, iar în autoturism au fost depistate mai multe bunuri reclamate ca sustrase în cursul aceleiași zile de pe raza localității Sebeș, județul Alba. Cele trei persoane, autoturismul și bunurile în cauză au fost puse la dispoziția polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba în vederea continuării cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns