fbpx

Ludovic Orban, victima unei farse la o terasă din Piatra Neamț – Numărul său de mobil, primul trecut în registrul clientilor

0 625

În contextul redeschiderii teraselor, cu condiția strictă de identificare a clienților, patronii acestor unități sunt obligați să aibă registre speciale în care să fie trecute datele de identificare ale clienților. Unii ospătari au cerut buletinele la intrare, alții au ales să îi lase pe clienți să își treacă singuri în registru numele și numărul de telefon. Surprinzător, primul nume din registrul unei terase din Piatra – Neamț, a fost cel al premierului Ludovic Orban, cu tot cu numărul de telefon, cel real. Glumețul care l-a trecut a vrut, cel mai probabil, să marcheze într-un mod special relaxarea măsurilor și redeschiderea teraselor.

Cum era greu de crezut că întâmplarea e reală, jurnaliștii de la Mesagerul de Piatra – Neamț au sunat la numărul de telefon trecut în registrul clienților pentru a se lămuri dacă este o glumă.

orban la piatra neamt
Sursa: Mesagerul de Piatra – Neamț

Spre surprinderea lor, Ludovic Orban, prim – ministrul României, a răspuns la telefon chiar dacă a fost apelat de pe un număr de telefon pe care nu-l cunoștea. Amuzat, le-a spus jurnaliștilor că nu se află la Piatra Neamț, ci la Guvern.

„Eu sunt la Guvern, nu am cum să fiu la Piatra-Neamț. Dar numărul meu de telefon este public, la un moment dat, cineva l-a publicat și s-a rostogolit pe rețelele de socializare. Probabil că foarte multă lume are acum numărul meu de telefon”, a declarat Orban pentru jurnaliștii din Piatra – Neamț.

Premierul nu s-a arătat deranjat de întrebări, ba chiar s-a amuzat de întâmplare, au mai scris jurnaliștii din Piatra – Neamț.

Sursa: Mesagerul de Piatra – Neamț

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.