Sute de copii și vârstnici au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Sibiului. Sufletele li s-au umplut de bucurie când li s-au adus alimente, băuturi răcoritoare, dulciuri și jucării. 

Arhiepiscopia Sibiului, în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu, a adus bucurie în sufletele a 100 de copii defavorizați din județul Sibiu. „Luni, 1 iunie 2020, s-a desfășurat o activitate realizată în parteneriat cu Primăria comunei Brădeni, județul Sibiu, în urma căreia au fost dăruite dulciuri, băuturi răcoritoare și jucării copiilor din localitățile Retiș și Țeline. Activitatea din cadrul Campaniei „Un zâmbet de copil” s-a desfășurat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului”, se arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului.

Sute de bătrâni ajutați în perioada pandemiei

Campania umanitară „Protejăm vârstnicii de acasă!”, inițiată de Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială, în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu, continuă în această perioadă. Prin această campanie au fost ajutate persoane vârstnice greu deplasabile sau izolate, cu venituri mici, fără aparținători și/sau cu handicap, pe toată perioada stării de urgență instituită în timpul pandemiei provocate de virusul SARS-CoV2.

„În săptămâna 25-29 mai 2020 au fost sprijinite mai multe familii cu alimente, constând în legume, fructe, conserve, pâini și cozonaci. Până în prezent, de la începutul instaurării stării de urgență (16 martie), în cadrul acestei campanii au fost sprijinite direct prin Departamentul de asistență socială al eparhiei aproximativ 700 persoane vârstnice cu produse alimentare și de igienă și curățenie în valoare de aproximativ 51.000 lei”, se mai arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.