VIDEO: Apartament din Sibiu prădat de hoți – Au furat televizoare scumpe

0 2.320

Doi hoți au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce au furat televizoare din apartamentul unui sibian din cartierul Avantgarden 3 din Sibiu. Polițiștii fac cercetări. 

Proprietarul unui apartament din cartierul Avantgarden 3 din Sibiu s-a trezit cu casa goală. În timp ce era plecat din oraș, hoții i-au prădat locuința și au fugit cu televizoarele.

Potrivit imaginilor video, cei doi indivizi au venit echipați cu măști și mănuși. Aceștia deschid ușa de la intrarea în bloc, intră în apartament, iar după câteva minute se întorc cu televizoarele în brațe.

AVANTGARDEN 3 ținta hoților.Televizoare în valoare de 8000 de Ron luate fără nicio jenă.Asigurați-vă locuințele fiindcă hoții nu au milă de dumneavoastră.Măștile în favoarea infractorilor!?

Slået op af Ziua Online i Tirsdag den 2. juni 2020

Proprietarul păgubit a făcut și o sesizare penală la poliție în data de 1 iunie. Potrivit oamenilor legii, acesta presupune că furtul a avut loc în weekend, atunci când el era plecat de acasă. Deocamdată nu se cunoaște valoarea prejudiciului, însă televizoarele nu par deloc ieftine.

Polițiștii sibieni fac cercetări pentru a identifica autorii furtului.

Sursa video: Facebook/ Ziua Online

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...